Szeptemberi programok

Nagy öröm számomra, hogy szeptemberben sok önismereti programnak adhatott helyet a Mórocz Medical Női Egészség- és Jógaközpont.

1. 🍁Első alkalommal indult 🍁MUNAY-KI 13 rítus🍁, ami egy Peruból származó tisztító szertartás, ANYAMÉH RÍTUSÁNAK is nevezik. A program célja, hogy a magzati korban levő tudattalan tartalmakat, transzgenerácios lenyomatokat , blokkokat, szorongásokat oldja. Minden olyan tartalom ami a tudattalanban van elrejtve, az a felnőtt életre negatívan hat.
Befolyásolhatja a mindennapi életben a kiteljesedett kapcsolatok kialakítását.
Mint: párkapcsolati nehézségek ,közösségben való beilleszkedés, nehéz szülés utáni traumák, vetélés , depresszió, nehezített fogantatás, nehezen tud befogadni, ( szeretet, pénz, ölelés stb.) pénzügyi nehézségekkel küzd, nem jó a kapcsolat édesanyjával, apával. Intimitás, nőiesség, anyaság megélésének nehézségei.
A program vezetője: Pál Krisztina
A csoporthoz csatlakozva még több információt találsz a programról :
https://www.facebook.com/groups/211946788053902/permalink/227794149802499

🍁2. Intimtorna tanfolyamot tartottunk, ahol sok kedves nőtársam sajátíthatta el, hogyan tehet az intim izmok egészségéért.🍁

3.🍁 Reiki tanfolyam indult Zsóri Péter jóvoltából.

4.🍁 Újra elérhető gerincjóga óránk.

5. 🍁Minden héten továbbra is várjuk a jógázni vágyókat. Bejelentkezés szükséges az érintett jógaoktatónál!
Néhány kép a szeptemberi pillanatokból. 🙂

🍁🍁Októberben pedig ismét elindul kismama jógaóránk, továbbá egy új óratípus is intimfitness néven, azok számára, akik elvégezték az intimtorna tanfolyamot.🍁🍁

Következő intimtorna tanfolyam október 14-15.


További cikkek