Gátizom torna tanfolyam

Idén utolsó alkalommal kerül megszervezésre gátizom torna tanfolyam Esztergomban.
Még maradt pár szabad hely. Ha úgy döntenél, hogy tennél az intim izmaid egészségéért, akár megelőzés, akár kialakult probléma megoldása a célod, ne habozz jelentkezni.

A medencefenék izom gyengeség jele lehet, ha tágnak érzed a hüvelyed, akaratlan vizeletcsepegést tapasztaltál már tüsszentéskor, nevetéskor, ugráláskor. Bizonyos életszakaszokban a medencefenék izmok hormonális változásokra, nagyfokú megterhelés hatására is meggyengülhetnek. Ilyen pédául a várandósságok időszaka, szülések utáni időszak és például a változókor, a menopauza is. A várandósságok számával a medencefenék izmok meggyengülése még kifejezettebbé válhat, kialakulhatnak a sérvek és a süllyedéses problémák, melyek komplex folyamatokon keresztül okoznak összetett és változatos panaszokat a hölgyek életében. A legtöbb esetben a műtéti megoldás nem elég. Első és legfontosabb lépés a medencefenék izomzat megerősítése speciális medencefenék tornával. Enyhe esetekben kitartó és következetes tornával a panaszok teljesen megszűntethetőek. Előrehaladottabb esetekben kiegészítő terápiaként, a műtéti hatásfok javításaként és az elért állapot megőrzéseként mindenképp javasolandó.

Miből áll a tanfolyam?

👉Az első napon elméleti oktatást adok a medencefenék izmok szerepéről, gyengeség jeleiről, rizikófaktorokról és a megelőzési lehetőségekről. Megtanítom az önvizsgálat menetét, amivel otthon tudod ellenőrizni a tornád hatékonyságát.
Ezt követően egy bemelegítő és átmozgató torna segítségével “ébreszgetjük” a medencét, oldjuk a testünkben lerakódott stresszblokkokat. Végül rátérünk a medencefenék torna első részére.

👉A második tanfolyami napon bemelegítő és átmozgató tornával indulunk, majd a medencefenék torna második felét vesszük át. A tanfolyam végén egyénre és panaszra szabott tornatervet adok át kinyomtatva a résztvevőknek.

Oktató: dr. Mórocz Angéla szülész-nőgyógyász szakorvos, intim medical specialista

A tanfolyam ára: 35.000 huf


Jelentkezés:

drmoroczangela@gmail.com

+36704087171

Gátizom torna tanfolyam

További cikkek